A a

 

 Zdający zgłaszają się w szkole w dniu egzaminu 45 min. przed rozpoczęciem 

termin zawód klasa czas trwania sala egzaminacyjna
Czwartek
11 stycznia 2018
godz. 8:00-9:00
Technik logistyk 333107
A.30. Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesach produkcji, dystrybucji i magazynowania
Technik żywienia i usług gastronomicznych
T.6 Sporządzanie potraw i napojów
Zdający zgodnie z listą (10+2=12) 60 minut Sala nr 1
Sala komputerowa nr 5
Czwartek
11 stycznia 2018
godz. 10:00-11:00
Technik żywienia i usług gastronomicznych
T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Zdający zgodnie z listą (15) 60 minut Sala nr 1
Sala komputerowa nr 5
Czwartek
11 stycznia 2018
godz. 10:00-11:00
Technik hotelarstwa 422402
T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Technik żywienia i usług gastronomicznych
T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Zdający zgodnie z listą (1+14=15) 60 minut Sala nr 2
Sala komputerowa nr 8
Czwartek
11 stycznia 2018
godz. 10:00-11:00
Technik hotelarstwa 422402
T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Zdający zgodnie z listą (15) 60 minut Sala nr 3
Sala komputerowa nr 9
Czwartek
11 stycznia 2018
godz. 12:00-13:00
Technik logistyk 333107
A.31. Zarządzanie środkami technicznymi podczas realizacji procesów transportowych
Technik logistyk 333107
A.32 Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów informacji w jednostkach organizacyjnych
Zdający zgodnie z listą (1+14=15) 60 minut Sala nr 1
Sala komputerowa nr 5
Czwartek
11 stycznia 2018
godz. 12:00-13:00
Technik logistyk 333107
A.32 Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów informacji w jednostkach organizacyjnych
Zdający zgodnie z listą (14) 60 minut Sala nr 2
Sala komputerowa nr 8

 

etap praktyczny – rezultatem końcowym wykonania zadania jest dokumentacja

termin zawód klasa czas trwania sala egzaminacyjna
Środa
10 stycznia 2018
godz. 9:00
Technik logistyk 333107
A.31. Zarządzanie środkami technicznymi podczas realizacji procesów transportowych
Zdający zgodnie z listą (17) 120 minut Sala nr 1
czytelnia
Środa
10 stycznia 2018
godz. 9:00
Technik hotelarstwa
T.11. Planowanie i realizacja usług w recepcji
Zdający zgodnie z listą (10) 150 minut Sala nr 2
Salka konferencyjna
Środa
10 stycznia 2018
godz. 13:00
Technik logistyk 333107
A.32 Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów informacji w jednostkach organizacyjnych
Zdający zgodnie z listą (36) 120 minut Sala nr 1
czytelnia
Środa
10 stycznia 2018
godz. 13:00
Technik hotelarstwa 422402
T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Zdający zgodnie z listą (16) 150 minut Sala nr 2
Salka konferencyjna
Środa
10 stycznia 2018
godz. 13:00
Technik żywienia i usług gastronomicznych
T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Zdający zgodnie z listą (35) 150 minut Sala nr 3
Środa
10 stycznia 2018
godz. 16:00
Technik logistyk 333107
A.30. Organizacja i monitorowanie przepływu zasobów i informacji w procesach produkcji, dystrybucji i magazynowania
Zdający zgodnie z listą (6) 120 minut Sala nr 1
czytelnia

 

FILMY

Dane adresowe

Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych nr 4 "Spożywczak"

ul. Wojska Polskiego 106
67-100 Nowa Sól

województwo lubuskie
NIP 925-14-51-644
REGON 000186507

Dojazd