A a
  • Szkoła w wiosennej odsłonie ... w obiektywie Karoliny i Przemka

    Szkoła w wiosennej odsłonie ... w obiektywie Karoliny i Przemka

  • Certyfikat - Zadowolony konsument

    Certyfikat - Zadowolony konsument

  • Kolejne ważne wyróżnienie dla naszej szkoły

    Kolejne ważne wyróżnienie dla naszej szkoły

  • VII MIĘDZYNARODOWY KONKURS ARTYSTYCZNY im. Włodzimierza Pietrzaka

    VII MIĘDZYNARODOWY KONKURS ARTYSTYCZNY im. Włodzimierza Pietrzaka

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Wolontariat

Egzaminy

Projekty

Współpraca

  • Bezpieczna Młodość
  •  JS Strzelec
  • WKU ŻAGAŃ
  • WSZ W GŁOGOWIE
  • PWSZ
  • MWSL
  • WSL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

1 lutego odbyły się warsztaty kulinarne dla 17 uczniów II klasy Gimnazjum z Otynia. Grupa przygotowywała proste, ale zdrowe potrawy.

Były jaja faszerowane guacamole, kotleciki z kaszy jaglanej, sucharki z masą serową i warzywami, surówka z rukoli i deser z chia.

Przed przystąpieniem do sporządzania potraw uczniowie klasy 3TG zapoznali gimnazjalistów z najważniejszymi informacjami na temat wartości odżywczej potraw. Gotowanie poszło bardzo sprawnie.

Młodzież zwiedziła również pracownie hotelarskie.

Na zakończenie zajęć odbył się jeszcze krótki pokaz kuchni molekularnej.

Nasi przemili goście z klasy II gimnazjum byli bardzo zadowoleni ze swojej pracy, a efekty można obejrzeć na załączonych zdjęciach.