A a
  • Szkoła w wiosennej odsłonie ... w obiektywie Karoliny i Przemka

    Szkoła w wiosennej odsłonie ... w obiektywie Karoliny i Przemka

  • Certyfikat - Zadowolony konsument

    Certyfikat - Zadowolony konsument

  • Kolejne ważne wyróżnienie dla naszej szkoły

    Kolejne ważne wyróżnienie dla naszej szkoły

  • VII MIĘDZYNARODOWY KONKURS ARTYSTYCZNY im. Włodzimierza Pietrzaka

    VII MIĘDZYNARODOWY KONKURS ARTYSTYCZNY im. Włodzimierza Pietrzaka

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Wolontariat

Egzaminy

Projekty

Współpraca

  • Bezpieczna Młodość
  •  JS Strzelec
  • WKU ŻAGAŃ
  • WSZ W GŁOGOWIE
  • PWSZ
  • MWSL
  • WSL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

"Żyj zdrowo, jedz kolorowo" pod takim hasłem 13 osobowa ekipa naszych gastronomów z Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych promowała zdrowe odżywianie w Europejskim Dniu bez samochodu organizowanym 24.09 przez Powiat Nowosolski. Dla ponad 200 rowerzystów, którzy uczestniczyli w rajdzie wokół Nowej Soli przygotowali na przystani kajakowej fit smakołyki.

Największym powodzeniem cieszyło się szpinakowe ciasto "leśny mech" oraz puding chia z musem brzoskwiniowym i granatem. Nie zabrakło również chętnych do spróbowania pełnoziarnistych kolorowych tartinek z warzywami. Zainteresowanie wśród wielu rowerzystów wzbudzał także pokaz kuchni molekularnej w ramach której Krystian Rogoziński i Ola Dykta sporządzali kawior z soku z marchewki oraz prezentacja szkolnych mistrzów carvingu Ady Wieczorkowskiej i Konrada Mostbauera, którzy wykonali piękne dekoracje z warzyw i owoców. Oryginalną ozdobą naszego stoiska był rower retro samodzielnie odrestaurowany przez pasjonata historii i staroci Sebastiana Smołagę.