A a
  • Szkoła w wiosennej odsłonie ... w obiektywie Karoliny i Przemka

    Szkoła w wiosennej odsłonie ... w obiektywie Karoliny i Przemka

  • Certyfikat - Zadowolony konsument

    Certyfikat - Zadowolony konsument

  • Kolejne ważne wyróżnienie dla naszej szkoły

    Kolejne ważne wyróżnienie dla naszej szkoły

  • VII MIĘDZYNARODOWY KONKURS ARTYSTYCZNY im. Włodzimierza Pietrzaka

    VII MIĘDZYNARODOWY KONKURS ARTYSTYCZNY im. Włodzimierza Pietrzaka

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Wolontariat

Egzaminy

Projekty

Współpraca

  • Bezpieczna Młodość
  •  JS Strzelec
  • WKU ŻAGAŃ
  • WSZ W GŁOGOWIE
  • PWSZ
  • MWSL
  • WSL
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Nasza mała cegiełka w Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy. Ola Dykta, Krystian Rogoziński i Ada Wieczorkowska mieli okazję w studio kulinarnym "Look & Cook" w Zielonej Górze pod wodzą kucharzy Agnieszki Gościniak i Sergiusza Hieronimczaka przygotowywać potrawy z regionalnych produktów lubuskich do specjalnej restauracji Czerwone Serduszko , która stanęła na zielonogórskim deptaku w czasie  finału WOŚP. 

Sergiusz Hieronimczak to kucharz znany z programu TOP Chef 5 . Aktualnie jest szefem kuchni Zagroda Bamberska w Poznaniu , ostatnie 10 lat spędził w Londynie pracując w takich miejscach jak Hotel Savoy , Hotel Mandarin  Oriental czy Payton & Byrne.